Behandlinger - Skon By Dreier

gratis fragt

På alle ordre over 300kr.

l

Levering 1-3 hverdage

l

Du kan nu betale med

Velkommen til SKÖN

KOSMETISK KLINIK & WEBSHOP

Vi er en kosmetisk klinik og webshop med personlige og hyggelige undertoner beliggende i Vester Vedsted, ved Ribe. Vores primære beskæftigelse er naturtro permanent makeup. Dertil har vi behandlinger og produkter som er i rød tråd med vores måde at se naturtro skønhed på.

VORES KLINIK OG VÆRDIER

Vi skaber naturtro resultater

Vores værdi er at behandle med naturlighed for øje, hvor hver enkelt persons karaktertræk bliver fremhævet med små justeringer. For os er det vigtigt, at alle proportioner supplere hinanden så godt som muligt, og fremhæver de bedste sider.

Behandlinger

Vores værdi er at behandle med naturlighed for øje, hvor hver enkelt persons karaktertræk bliver fremhævet med små justeringer. For os er det vigtigt, at alle proportioner supplere hinanden så godt som muligt, og fremhæver de bedste sider.

Vi benytter udelukkende lovelige organiske og parabenefrie pigmenter til vores behandlinger.

PERMANENT MAKEUP

Eyeliner

PERMANENT MAKEUP

Vippefortætning

PERMANENT MAKEUP

Bryn

PERMANENT MAKEUP

Læber

BEHANDLING

Shape

BEHANDLING

Mesoterapi

PERMANENT MAKEUP

Areola 3D

BEHANDLING

Browlamination

KLINIKKEN

Fra gammel bunker til skønheds oase

Vores bunker er bygget af danske soldater under 2. Verdenskrig og er blevet brugt som en krigsbunker dengang. Der har været en stor kanon i den, som havde til opgave at beskytte vest siden, naturligvis med mange andre også.

Hvad er permanent makeup?

Permanent makeup er en kosmetisk tatovering. Man tilsætter pigmenter til hudens midterste lag, som understreger og tydeliggør ansigtets naturlige kendetegn og træk. Alle behandlinger udføres med kvalitetssikret, hygiejnisk udstyr udviklet specielt til permanent makeup. Pigmenterne fra permanent makeup lysnes i løbet af 3-5 år, og er dermed ikke så permanente og markante som almindelige tatoveringer. Derfor er betegnelsen “permanent” makeup faktisk en smule misvisende.

Tatoveringer af forskellig art har eksisteret i mange århundrede. Permanent makeup, som det vi mikropigmentister arbejder med i dag, dukkede imidlertid først op i slutningen af 1980’erne i Tyskland og USA. Det var særligt i forhold til bryn og eyeliner, at udviklingen langsomt spirede frem. I 1990’erne begyndte man så også at optegne læber.
Permanent makeup blev indledningsvist udviklet for at hjælpe patienter med forskellige sygdomme – hudsygdomme eller kræftpatienter. Interessen for at bruge det rent kosmetisk fulgte imidlertid hurtigt efter.

De første mange år gav det udslag i meget markante, tatoveringsagtige optegninger. Noget man heldigvis er gået væk fra i nyere tid. I dag er der meget mere fokus på det naturlige udtryk. Ved SKÖN benytter vi permanent makeup til, at forbedre udseendet, så man bliver ”den bedste udgave af sig selv”. Flere og flere kunder ønsker at fjerne ældre permanent makeup, for i stedet at få udført nyere, og mere naturlig, permanent makeup.

Det er vores vigtigste opgave at hjælpe dig. Hvad end du skal have det lavet, eller fjernet.

Vi har igennem årerne fået mange kunder til at fjerne eksisterende, så lærredet var rent og vi havde mulighed for ikke at gå på kompromis. Vi står 100% indenfor vores behandlinger, så det er dertil også vigtigt for os at understrege at kompromisser ikke findes ift. At få det lavet ovenpå eksisterende, hvis vi kan se at det ikke vil kunne give dig det bedste resultat. Her tager vi også hånd om dig, og du vil til hver en tid vide dig sikker på at du vil få vores ærlige vurdering, HVER gang.

De behandlinger man laver inden for permanent makeup i dag er også meget mere skånsomme end 80’ernes tatoverede makeup. Når du får foretaget en behandling ved SKÖN er meningen at resultatet blot skal minde om en naturlig, afdæmpet dag-makeup. Skal man derfor til fest eller lignende, vil de fleste stadig vælge at stadig bruge almindelig makeup for at tydeliggøre udtrykket. Der er dermed ikke tale om en behandling, der erstatter makeup 100%.

 

For os giver det rigtig god mening at man ikke går og ligner en der er sminket til fulde hverdag, men blot ser mere frisk ud end hvis ikke du havde fået foretaget behandlingen.

BEMÆRK! Professionel permanent makeup er ikke en tatovering, og derfor kan ens livsstil/helbred/kosmetiske behandlinger påvirke resultatets holdbarhed/farve. Vi kan derfor ikke garantere, at resultatet har samme holdbarhed og intensitet fra person til person.

VELKOMMEN TIL SKÖN

Når du handler hos os støtter du hver gang Børne Cancer Fonden & Kræftens Bekæmpelse, samt vi benytter udelukkende 100% genanvendeligt emballage.

Vi synes det er så vigtigt at give til andre - også selvom det måske koster lidt...