Behandlinger - Skon By Dreier

Hvordan kan vi hjælpe dig

Behandlinger

Vi udfører alle vores behandlinger med din naturlighed for øje

Vi kommer jævnligt på kurser indenfor vores arbejdsområder og har altid den nyeste teknik og viden indenfor alle de repræsentative behandlinger, vi udfører. Tillid og tryghed er kerneværdier for os og det at skabe relationer til alle som kommer ind i klinikken er essentielt for en god oplevelse.

PERMNANENT MAKEUP

Eyeliner

PERMNANENT MAKEUP

Vippefortætning

PERMNANENT MAKEUP

Bryn

PERMANENT MAKEUP

Læber

BEHANDLINGER

Shape

BEHANDLINGER

Mesoterapi

PERMANENT MAKEUP

Areola 3D

Behandlinger

Browlamination

Hvad er permanent makeup?

Permanent makeup er en kosmetisk tatovering. Man tilsætter pigmenter til hudens midterste lag, som understreger og tydeliggør ansigtets naturlige kendetegn og træk. Alle behandlinger udføres med kvalitetssikret, hygiejnisk udstyr udviklet specielt til permanent makeup. Pigmenterne fra permanent makeup lysnes i løbet af 3-5 år, og er dermed ikke så permanente og markante som almindelige tatoveringer. Derfor er betegnelsen “permanent” makeup faktisk en smule misvisende.

Tatoveringer af forskellig art har eksisteret i mange århundrede. Permanent makeup, som det vi mikropigmentister arbejder med i dag, dukkede imidlertid først op i slutningen af 1980’erne i Tyskland og USA. Det var særligt i forhold til bryn og eyeliner, at udviklingen langsomt spirede frem. I 1990’erne begyndte man så også at optegne læber.
Permanent makeup blev indledningsvist udviklet for at hjælpe patienter med forskellige sygdomme – hudsygdomme eller kræftpatienter. Interessen for at bruge det rent kosmetisk fulgte imidlertid hurtigt efter.

De første mange år gav det udslag i meget markante, tatoveringsagtige optegninger. Noget man heldigvis er gået væk fra i nyere tid. I dag er der meget mere fokus på det naturlige udtryk. Ved SKÖN benytter vi permanent makeup til, at forbedre udseendet, så man bliver ”den bedste udgave af sig selv”. Flere og flere kunder ønsker at fjerne ældre permanent makeup, for i stedet at få udført nyere, og mere naturlig, permanent makeup.

Det er vores vigtigste opgave at hjælpe dig. Hvad end du skal have det lavet, eller fjernet.

Vi har igennem årerne fået mange kunder til at fjerne eksisterende, så lærredet var rent og vi havde mulighed for ikke at gå på kompromis. Vi står 100% indenfor vores behandlinger, så det er dertil også vigtigt for os at understrege at kompromisser ikke findes ift. At få det lavet ovenpå eksisterende, hvis vi kan se at det ikke vil kunne give dig det bedste resultat. Her tager vi også hånd om dig, og du vil til hver en tid vide dig sikker på at du vil få vores ærlige vurdering, HVER gang.

De behandlinger man laver inden for permanent makeup i dag er også meget mere skånsomme end 80’ernes tatoverede makeup. Når du får foretaget en behandling ved SKÖN er meningen at resultatet blot skal minde om en naturlig, afdæmpet dag-makeup. Skal man derfor til fest eller lignende, vil de fleste stadig vælge at stadig bruge almindelig makeup for at tydeliggøre udtrykket. Der er dermed ikke tale om en behandling, der erstatter makeup 100%.

 

For os giver det rigtig god mening at man ikke går og ligner en der er sminket til fulde hverdag, men blot ser mere frisk ud end hvis ikke du havde fået foretaget behandlingen.

BEMÆRK! Professionel permanent makeup er ikke en tatovering, og derfor kan ens livsstil/helbred/kosmetiske behandlinger påvirke resultatets holdbarhed/farve. Vi kan derfor ikke garantere, at resultatet har samme holdbarhed og intensitet fra person til person.

Hvis du har spørgsmål, så er du til hver en tid meget velkommen til at sende os en mail hér eller ringe til klinikken i hverdagene mellem 8-16.

Så står vi klar til at hjælpe og guide dig.