Læber - Skon By Dreier

DU KAN NU BETALE MED

Besøg også:

Få smukke læber med permanent makeup

Hvis du vælger af få permanent make-up af dine læber, så får du en mere definerbar afgrænsning, som laves efter netop din naturlige læbeform. Alle mennesker mister melalin over tid, et symptom, som kan komme med alderen. Der er stigende efterspørgsel på permanent læbe makeup. Det skyldes uden tvivl, at kunder har fået øjnene op for den anti-age effekt permanent makeup på læber har. Vores læber er nemlig en indikator for sundhed og ung alder. Over tid mister læberne nemlig fylde og farve. Ved at tilsætte farve, og opfriske læbernes omrids med permanent læbe makeup, får du derfor et yngre og friskere udseende. Smukke, velformede læber er i den grad med at give liv til ansigtet.

RART AT VIDE

Hvem får udført læbepigmentering

Jeg oplever som skrevet en stigende interesse fra mange forskellige kunder. Det gælder ikke kun kunder, som ønsker en anti-age effekt. Jeg har også kunder, der ønsker fyldigere og mere markerede læber, eller som ønsker at forenkle hverdagsrutinerne ved at slippe for at bruge læbestift.

Permanente læber behøver ikke erstatte almindelige læbestift. Det handler mere om at forskønne og tydeliggøre det, du allerede er tilfreds med.

Hos SKÖN by Dreier er alle kunder velkommen. Jeg bliver dog nødt til at understrege, at når det kommer til permanent læbe makeup, er det ikke alle der får lige meget ud af behandlingen. Det afhænger i høj grad af læbernes naturlige farve. Har du for fra naturens side meget mørke læber kan vi også gå ind og manipulerer med din farve og give dine læber et friskt boost med det pigment der hér skal bruges. Hvis du har et høj indhold af melanin, vil du som oftest også have tendens til mørkere læber.

Læbepigmentering er til dig som:

– Mangler Volumen
– Mangler kant/afgrænsning
– Har ar ved læben enten ifa. En ulykke eller grundet plastikkirurgi
– Mangler ensartethed
– Har for mørke læber eller for lyse læber

RART AT VIDE

Efterbehandling

Når selve behandlingen er overstået, påsmøres aftercare. Du får også uddelt en aftercare creme, som du selv kan smøre læberne med derhjemme de næste dage. Du kan opleve, at læberne hæver og rødmer lidt, men du kan både køre bil og arbejde efter behandlingen. Det anbefales dog, at du kun spiser mad som kan indtages med gaffel de første to dage efter behandlingen, og holder dig fra tandpasta med blegende effekt 14 dage efter læbepigmenteringen. Undgå også svømmeture i svømmehallen, sauna og solarium de første uger efter behandlingen.

Det tager fire til syv dage før læberne er helede. Her er det vigtigt, at læberne får ro og at du husker at bruge den creme du har fået hos SKÖN by Dreier. Dannes der sårskorper, må du ikke pille i dem, da du herved forringer pigmenternes virkning. Det kan have afgørende betydning for farvens holdbarhed.

RART AT VIDE

Holdbarhed og fornyelse

Ligesom ved alle andre behandlinger med permanent makeup, skal du fortløbende huske at bruge solfaktor på behandlingsområdet. Herved undgår du at pigmenterne bleges hurtigere end nødvendigt. Passer du imidlertid godt på dine behandlede læber, kan behandlingen holde i 1,5 til 2,5 år, uden årlig fornyelse.

Hos SKÖN oplever jeg ofte, at mine kunder bliver mere og mere modige hvad farverne angår. Vi anbefaler, at du starter med en meget naturlig farve, men når du har vænnet dig til de nye læber, kan det måske blive relevant med mere farve, det ser vi undervejs. Vi kan imidlertid ikke gøre læberne lysere igen, med mindre det er for at fjerne farven med laser. Ønsker du ikke det, må du vente på at pigmenterne lysnes over tid, hvilket nyere permanent makeup altid vil gøre.

Har du svært ved at finde ud af hvilke produkter du skal vælge til din hud?

Det er vigtigt for mig at du som kunde hos SKON føler dig tryg i de valg du foretager dig, når du skal vælge produkter der passer til netop din hud.

Derfor har jeg sørget for at der er flere forskellige muligheder for at få hjælp, vejledning og svar på dine spørgsmål.

“Jeg vil glæde mig rigtig meget til at hjælpe dig”

VELKOMMEN TIL SKÖN

Når du handler hos os støtter du hver gang Børne Cancer Fonden & Kræftens Bekæmpelse, samt vi benytter udelukkende 100% genanvendeligt emballage.

Vi synes det er så vigtigt at give til andre - også selvom det måske koster lidt...