Bryn - Skon By Dreier

DU KAN NU BETALE MED

Besøg også:

Fremhæv dit ansigt med naturlige bryn

Dine øjenbryn fortæller alt om din situation. Med dine bryn fortæller du, hvad du føler ved hjælp af de mimiker, du laver. Her er min fornemmeste opgave at analysere, dig som person, men også dit ansigt, så dine bryn afspejler, hvem du er. Derfor er vores samtaler og forventningsafstemning en meget vigtig del af behandlingen mod dine ’nye’ bryn.

 

Hvem får lavet permanent bryn:

Permanent makeup til brynene er brugt i særlig stor stil. Det er til dig som ønsker at undgå for meget tid foran spejlet. For mange kvinder kan det være svært at tegne sin bryn op hver morgen, faktisk kan det være en last for nogle. At du med permanent makeup kan tage i svømmehallen, tage på ferie, tage til sport og så videre – helt uden at tænke på at man skal nå en optegning inden, eller bekymre sig om hvordan man ser ud i forskellige situationer, eller som mange – være bange for at de viskes væk i løbet af dagen.

Det skal gøres helt klart – bryn er for alle. Særligt ser vi en stigning i interessen fra mænd.

 

Bryn er til dig som:

  • Ønsker mere form
  • Har været igennem et sygdomsforløb, og i den forbindelse skal eller har mistet dine hår i området
  • Overplukning i 90’erne.
  • Ikke føler at proportionerne hænger sammen
  • Tunge øjenlåg

Hvilken metode skal du vælge?

Nano-Strokes

Nano-Strokes er tre dimensioner af hårstrå, som bliver ført ind i huden ved hjælp af små blade, som er sammensat af nåle. Nålene bruger den farve, som vi i fællesskab har valgt til netop din hudtype, hårfarve og øjenfarve. Metoden kaldes microblading, som foretages med et manuelt håndstykke. Denne type bryn, er bedst egnet til hudtyper uden porre, urenheder, tør og ensartet.

Nano-Hybrid

Nano-Hybrid er en kombination af strå (microblading metoden) og skyggeeffekt. Brynet skabes på samme måde af små strå, men i behandlingen vil der efterfølgende blive lagt en skygge, der giver brynene mere fylde.

Denne type bryn er bedst egnet til hudtyper uden for mange urenheder og dybe porre.

Vælges dette bryn skal vi gøre opmærksom på et ekstra tillæg, grundet skyggen på 500,- pr. Gang du vælger at gøre brug af skygge effekten.

Nano-Shading

Nano-Shading er bryn lavet med maskine, kun med ’shading’. Denne teknik har vundet meget mere over årerne da den anses som værende mere skånsom for huden. Denne metode kan bruges på og af alle.

Hvis du har spørgsmål til hvilken metode du skal vælge, så er du til hver en tid meget velkommen til at kontakte os. 
 
Vi er klar til at hjælpe dig –
Book en FaceTime konsultation, send os en mail eller ring ind til klinikken. 
Ring til os
Send os en mail

kontakt@skonbydreier.dk

RART AT VIDE

Holdbarhed og fornyelse

Holdbarheden af dine bryn afhænger af den teknik, de er udført med. Bryn der er lavet med maskine har generelt en længere holdbarhed end manuelt udførte øjenbryn. Det skyldes, at farven tilføres anerledes i huden, når der bruges en maskine.

Øjenbryn udført med maskine plejer at holde i 16-24 måneder, hvorefter de skal genopfriskes. Manuelt optegnede bryn kræver genopfriskning efter 10-14 måneder.

Hos SKÖN tilbyder jeg også farvning, retning af bryn og vipper. Disse behandlinger vil du kunne finde under kategorien, Shape. Denne kategori er fornuftig at gøre brug af efterfølgende for at holde din permanent makeup ved lige, bryn og vipper. Vi hjælper dig gerne med at forklare og sætter dig ind i disse typer behandlinger.

Uanset hvad end du måtte vælge så skal du vide, at vi værner rigtig meget om vores vision, som er at skabe naturtro resultater. 

Har du svært ved at finde ud af hvilke produkter du skal vælge til din hud?

Det er vigtigt for mig at du som kunde hos SKON føler dig tryg i de valg du foretager dig, når du skal vælge produkter der passer til netop din hud.

Derfor har jeg sørget for at der er flere forskellige muligheder for at få hjælp, vejledning og svar på dine spørgsmål.

“Jeg vil glæde mig rigtig meget til at hjælpe dig”

VELKOMMEN TIL SKÖN

Når du handler hos os støtter du hver gang Børne Cancer Fonden & Kræftens Bekæmpelse, samt vi benytter udelukkende 100% genanvendeligt emballage.

Vi synes det er så vigtigt at give til andre - også selvom det måske koster lidt...