Vippefortætning - Skon By Dreier

DU KAN NU BETALE MED

Besøg også:

Vippefortætning

Vippefortætning er en meget populær behandling hos SKÖN. Den vælges tit med når der skal laves bryn.

Forskellen på en vippefortætning og en eyeliner er at en vippefortætning blot vil være en mørk farve mellem vipperne som får dine vipper til at syne længere og mere fyldige fra en bund, hvor en eyeliner laves med et løft i enden.

Vippefortætning er til samme person som til eyeline

RART AT VIDE

Holdbarhed og fornyelse

Permanent makeup er, modsat navnet, ikke permanent. Pigmenterne lysnes over tid, og ender med at forsvinde helt. Ønsker du derfor at beholde udtrykket, skal det genopfriskes én gang om året.

Det lyder måske lidt misvisende, at permanent makeup slet ikke er permanent. Da man imidlertid ikke kan fjerne permanent makeup vippefortætning med laser, pga. risikoen for at beskadige øjnene, er det faktisk kun en fordel, at pigmenterne forsvinder over tid. Det giver dig større frihed og sikkerhed.

Har du svært ved at finde ud af hvilke produkter du skal vælge til din hud?

Det er vigtigt for mig at du som kunde hos SKON føler dig tryg i de valg du foretager dig, når du skal vælge produkter der passer til netop din hud.

Derfor har jeg sørget for at der er flere forskellige muligheder for at få hjælp, vejledning og svar på dine spørgsmål.

“Jeg vil glæde mig rigtig meget til at hjælpe dig”

VELKOMMEN TIL SKÖN

Når du handler hos os støtter du hver gang Børne Cancer Fonden & Kræftens Bekæmpelse, samt vi benytter udelukkende 100% genanvendeligt emballage.

Vi synes det er så vigtigt at give til andre - også selvom det måske koster lidt...