Undervisere - Skon By Dreier

Næste kursusforløb starter den 6. marts 2024

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER FOR AT SIKRE KVALITETEN

Besøg også:

Mød vores dygtige undervisere

Vores mission er at skabe et rum og en uddannelse hvor der er plads til god kemi, fodfæste, dedikation og ikke mindst toppræstation af vores håndværk. Vi ønsker, at give dig det du skal bruge, for at du kan hjælpe andre med at fremme deres naturlige skønhed.

Michelle Dreier

INDEHAVER OG UNDERVISER

Michelle er ekspert inden for permanent makeup, med mange års erfaring indenfor branchen og er ansigtet bag SKÖN.

Michelle Dreier startede selv SKÖN tilbage i 2018, hvor hun i dag har vokset virksomheden større med 3 ansatte.

Hun har en omfattende karriere inden for skønhedsbranchen, der strækker sig over flere år. Michelle er passioneret og dedikeret til hendes arbejde, og de seneste 6-7 år har hun dedikeret sig udelukkende til Permanent Makeup, hvor hun har fungeret som praktiker. Hendes primære fokus er at opnå en naturlig fremtoning, og hun udfører en bred vifte af Permanent Makeup, både inden for æstetiske og medicinske områder. Michelle finder stor glæde i at se tilfredse kunder, der opnår smukke og naturtro resultater.

Michelle Dreier vil sammen med Josefine Vizago undervise dygtige kursister i Danmark, og dygtiggøre dem inden for den her branche.

Josefine Vizago

UNDERVISER

Josefine er en talentfuld og erfaren permanent makeup artist.

Med over et årti i branchen, har hun en stor erfaring og viden indenfor Permanent Makeup, teknikker og pigmenter. Josefine har arbejdet med PMU siden 2008, og selvom hun oprindeligt er uddannet jurist ved SDU i Odense, har hun valgt at leve af sin hobby og passion for Permanent makeup. 

Hun har haft klinikker i både Danmark og Frankrig, og har også undervist i eget akademi. Hun sætter det naturlige look i fokus og laver alle former for PMU. Josefine elsker at se flotte resultater på glade kunder.

For hende er en behandling ikke kun om at opnå smukke resultater, men også en helhedsoplevelse, der skal give kunderne et pusterum af forkælelse i en travl hverdag. Hendes speciale er øjenbryn med strå teknik, som altid har været en vigtig del af hendes forretning.

Har du svært ved at finde ud af hvilke produkter du skal vælge til din hud?

Det er vigtigt for mig at du som kunde hos SKON føler dig tryg i de valg du foretager dig, når du skal vælge produkter der passer til netop din hud.

Derfor har jeg sørget for at der er flere forskellige muligheder for at få hjælp, vejledning og svar på dine spørgsmål.

“Jeg vil glæde mig rigtig meget til at hjælpe dig”

SKÖN ACADEMY

Tilmeld dig uddannelsen her

Det er super fedt at du har lyst til at komme med på denne spændende rejse, hvor vi klæder dig på til at kunne hjælpe rigtig mange kvinder og mænd i fremtiden, med at fremhæve deres naturlige skønhed.

Din tilmelding er først bindende når du har modtaget en bekræftigelse fra os og indbetalt depositummet.

VELKOMMEN TIL SKÖN

Når du handler hos os støtter du hver gang Børne Cancer Fonden & Kræftens Bekæmpelse, samt vi benytter udelukkende 100% genanvendeligt emballage.

Vi synes det er så vigtigt at give til andre - også selvom det måske koster lidt...