SKON Academy - Skon By Dreier

Næste kursusforløb starter den 6. marts 2024

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER FOR AT SIKRE KVALITETEN

Academy

Uddannelsen der lærer dig, hvordan du skaber Permanent Makeup, som fremhæver den enkeltes naturlige skønhed.

Velkommen til SKÖN Academy

Vores kurser henvender sig til alle, der interesserer sig for skønhedsbranchen og ønsker at tilføje Permanent Makeup til deres behandlingsmuligheder. Der er ingen specifikke krav for, at blive optaget som artist hos os. Dog kan det være en fordel at have passion og viden om fysiologi og hygiejne, samt evnen til, at forstå sig på farver og proportioner og have gode tegne- og makeupfærdigheder. Dette er ikke en nødvendighed. Kurset egner sig til alle, uanset hvad du kommer fra. 

19 fysiske fremmøde dage

Du har mulighed for at kombinere uddannelsen med fuldtidsarbejde. 

2 undervisere

Som det eneste uddannelsessted i Danmark, er der tilknyttet to undervisere. Dette har vi valgt at gøre da vi tror på at det sikre den bedste kvalitet af dit arbejde og den hjælp du skal have. 

Fabelagtig pris

I prisen får du blandt andet et startkit med. Du får faktisk så meget med, så du kan indtjene din udgift til uddannelsen. Det vil sige, at du får alt med, så du blot skal lave 20 kunder for, at have indtjent din investering i din uddannelse.

Mulighed for afbetalingsordning

Kontakt os ved brug af denne løsning. Så kobler vi dig op på den aftale, nemt og enkelt. Betalingen kan foregå i rater, hvis dette ønskes.

Ingen krav om anden uddannelse

For at kunne blive optaget, som artist er der ingen specifikke krav. 

Stor ekspertise

Du får undervisere med stor ekspertise og mange års erfaring og professionalisme i anatomi, fysiologi og ansigtssymmetri.

En del af et community

Efter endt uddannelse får du muligheden for, at blive en del af et fællesskab, hvor vi vokser sammen og bliver stærkere. Som en ekstra fordel kan du også vælge, at tilkøbe en personlig lommecoach, der er tilgængelig og altid vil være ved din side.

PMU UDDANNELSE

Grundlæggende viden og teori

Før du starter på kurset, bør du kontakte os for en indledende samtale for at forventningsafstemme forløbet. På denne måde kan vi sammen planlægge dit forløb her hos os. Under denne samtale vil vi også rådgive dig, om valg af maskine, som du kan bestille ved opstart. Vi sørger for det hele er klar til opstart. 

Uddannelsen er delt op i to dele, som består af en praktisk og teoretisk del. Alle moduler kræver tilstedeværelse i akademiet efter ny vedtaget lovgivning.

OM PMU UDDANNELSEN

Den praktiske del

Som kursist hos os er det obligatorisk at deltage i 160 timers uddannelse på basisuddannelsen. Dette inkluderer et hygiejnekursus og et fagkursus, som bliver taget gennem brancheforeningen DKF, inden uddannelsen er afsluttet. Du kan vælge en samlet pris hvor vi står for at du kommer til disse kurser, eller selv sørge for det. Den del tager vi også ved opstart. 

Det betyder, at der er krav om at deltage i 140 timers undervisning hos SKÖN Academy. Det svarer til 19 dages undervisning af 8 timers varighed, inklusiv pauser, samt 1 dag med 6 timers undervisning og eksamen. De 14 undervisningsdage bliver fordelt over maksimalt 6 måneder eller 24 uger.

OM PMU UDDANNELSEN

Den teoretiske del​

Den teoretiske del forløber sig over 50 timer, hvoraf 20 timer finder sted udenfor lokationen på grund af fagkursus og hygiejne. Derfor tilbringes 30 timer fysisk i bunkeren, eksklusiv teoriprøven, som varer 3 timer.

Den teoretiske del, består af 4 dage, af 7,5 time eks. pause- og eksklusiv eksamen, 3 timer.

Formålet med kurset

Formålet med kurset er at give dig al den nødvendige teoretiske viden om emner som hygiejne, hudtyper, hudtilstande, kontraindikationer, risici, behandlingsprocedurer, pigmenter, og farvevalg, blandt andre. Alt det teoretiske materiale vil blive sendt digitalt til dig 14 dage før kursusstart, efter at vi har modtaget din kursusafgift. Det er afgørende, at du grundigt gennemgår materialet inden kurset og noterer eventuelle spørgsmål ned.

Det får du på vores kurser

Hos SKÖN Academy lægger vi stor vægt på at sikre, at vores uddannelsesprogrammer altid er opdaterede og af højeste kvalitet. Vi insisterer på at have erfarne Master Trænere og specialister inden for hvert specifikt område som undervisere. Vi garanterer, at du vil opnå fuld forståelse og selvtillid i brugen af de værktøjer og teknikker, du lærer på vores Academy, hvilket vil muliggøre levering af de allerbedste resultater inden for Permanent Makeup.

Enhver, der gennemfører vores uddannelsesprogrammer, Master Træning eller eksamener ved SKÖN Academy, vil modtage et certifikat, som dokumentation for deres gennemførelse af den pågældende uddannelse.

Timeplan bliver sendt til tilmeldte kursister, indenfor opstart og her vil der fremgå en masse informationer omkring opstarten af holdet.

SKÖN ACADEMY

Tilmeld dig uddannelsen her

Det er super fedt at du har lyst til at komme med på denne spændende rejse, hvor vi klæder dig på til at kunne hjælpe rigtig mange kvinder og mænd i fremtiden, med at fremhæve deres naturlige skønhed.

Din tilmelding er først bindende når du har modtaget en bekræftigelse fra os og indbetalt depositummet.

Har du svært ved at finde ud af hvilke produkter du skal vælge til din hud?

Det er vigtigt for mig at du som kunde hos SKON føler dig tryg i de valg du foretager dig, når du skal vælge produkter der passer til netop din hud.

Derfor har jeg sørget for at der er flere forskellige muligheder for at få hjælp, vejledning og svar på dine spørgsmål.

“Jeg vil glæde mig rigtig meget til at hjælpe dig”