Eyeliner - Skon By Dreier

Du kan nu betale med

Fremhæv dine øjne med eyeliner

Eyeliner kan være med til at få øjet til at syne mere friskt, og det giver dine vipper fylde. Eyelineren kan laves med eller uden vinge, samt med eller uden skygge. Hvis ikke du ønsker en kraftig eyeliner, kan du få en vippefortætning. Her er der tale er en sort skygge, som kommer til at ligge imellem dine vipper for oven samt for neden – alt efter hvad du ønsker.

At få optegnet permanent eyeliner er helt klart én af de mest klassiske behandlingsformer inden for permanent makeup. En smuk streg over øjnene giver et friskere og mere vågent udseende. Øjenvipperne får derudover et mere fyldigt udseende.

At ligge eyeliner med almindelig makeup kan være en vanskelig disciplin. Det kan derfor spare dig mange timer foran spejlet, at få lagt eyeliner med permanent makeup.

Smukt og præcist udført permanent makeup eyeliner kan virkelig få smilet frem på kundernes læber. Hos SKÖN by Dreier laver jeg både helt fine vippefortætninger, men også mere markante eyeliner-optegninger ala Marilyn Monroe. Det skræddersyes efter kundens ønske og under kyndig vejledning af mig.

RART AT VIDE

Hvem får udført permanent eyeliner

Efter det er blevet muligt at udføre permanent makeup så fint og naturligt som det gøres i dag, ser jeg en stigende interesse fra et bredt publikum. At få udført permanent makeup eyeliner er derfor for alle – for jeg skræddersyr behandlingen fra kunde til kunde. Rigtig mange vælger også at få lavet bryn i samme ombæring. De to behandlinger understøtter hinanden rigtig fint, og giver en fin og udtryksfuld effekt. For de fleste handler det også om fordelen, at hverdagsrutinerne forenkles – uden at man behøver gå på kompromis med sit udseende.

Eyeliner er til dig som:

– Mangler volumen ved vipperne
– Ønsker din øjenfarve bliver mere fremtræden
– Synsmæssigt gøre vipperne længere
– Har haft et sygdomsforløb som har givet dig færre eller ingen vipper
– Som ønsker et friskt boost

 

RART AT VIDE

Holdbarhed og fornyelse

Permanent makeup eyeliner er, modsat navnet, ikke permanent. Pigmenterne lysnes over tid, og ender med at forsvinde helt. Ønsker du derfor at beholde udtrykket, skal det genopfriskes én gang om året.

Det lyder måske lidt misvisende, at permanent eyeliner slet ikke er permanent. Da man imidlertid ikke kan fjerne permanent makeup eyeliner med laser, pga. risikoen for at beskadige øjnene, er det faktisk kun en fordel, at pigmenterne forsvinder over tid. Det giver dig større frihed og sikkerhed.

Se før & efter billeder

Har du svært ved at finde ud af hvilke produkter du skal vælge til din hud?

Det er vigtigt for mig at du som kunde hos SKON føler dig tryg i de valg du foretager dig, når du skal vælge produkter der passer til netop din hud.

Derfor har jeg sørget for at der er flere forskellige muligheder for at få hjælp, vejledning og svar på dine spørgsmål.

“Jeg vil glæde mig rigtig meget til at hjælpe dig”

VELKOMMEN TIL SKÖN

Når du handler hos os støtter du hver gang Børne Cancer Fonden & Kræftens Bekæmpelse, samt vi benytter udelukkende 100% genanvendeligt emballage.

Vi synes det er så vigtigt at give til andre - også selvom det måske koster lidt...