FAQ - Skon By Dreier

DU KAN NU BETALE MED

Besøg også:

FAQ

Som kunde ved SKÖN vil du altid blive bedøvet før en behandling uanset område. Dertil behdøver vi også igennem processen. Dette vil give dig en smertefri behandling. Dog skal det siges at ubehag godt kan forekomme. Men som udgangspunkt er det slet ikke noget at være nervøs for.

Vi prioritere sikkerheden og trygheden meget højt, og du vil naturligvis altid blive sat grundigt ind i hver en ting der bliver gjort. På den måde kan du selv følge med og vi kan tage den i dit tempo.

Det er meget individuelt hvordan permanent makeup holder. Dette kan afhænge og variere af livstil, hudtype mm.

 

Forventningen er 2-5 år.

 

Men som udgangspunkt er det en god ide at komme forbi klinikken og få colorboostet og opfrisket din permanente makeup 1 gang om året. Du behøver ikke være punktlig, men blot som en god huskeregel. Her er det jo selvfølgelig vigtigt at sige at det jo naturligvis er til andre priser end dem du gav 1. gang. Priserne kan ses hér.

Det er helt okay at fortryde. Her vil jeg understrege, at det er de færreste der gør det. Permanent makeup er jo ikke en evighedsting, hvilket jeg elsker højt. På den måde har du stadig muligheden for, at vælge fra og til.

Når permanent makeup er deponeret korrekt og med korrekte pigmenter. Så er løsningen, at du vil kunne få det fjernet nemt og hurtigt med laser eller non laser removal. Hvis ikke du ønsker dette, vil det overtid falme og aftage og forsvinde helt.

 

Ved SKÖN tages der ALTID hånd om dig, før dit forløb, under dit forløb og naturligvis også efter, hvis der skulle opstå en situation du ønsker at få hjælp til.

Vi hjælper og guider dig også, hvis du har været i en uheldig situation et andet sted. For os er det vigtigst at få guidet dig bedst muligt.

Vi står 100% ved vores arbejde og vil altid hjælpe dig til tilfredsheden.

For at gøre det overskueligt for forbrugeren har vi ved SKÖN valgt at forenkle overskrifterne.

Kært barn har mange navne. Men mange navne på samme skaber mere forvirring end gavn.

 

Dette har vi gjort tydeligt for dig i afsnittet om bryn.

Ellers finder du en video hér, hvor jeg kort forklare lidt om metoder.

 

Nanobrows laves med maskine og egner sig til ALLE hudtyper.

Microblading laves med et manuelt håndstykke og egner sig kun til hudtyper der er ensartet, almindelig eller tør, fri for fedtet t-zone samt porrer.

 

Husk du altid må ringe i klinikken for, at hører mere. Du kan også booke en konsultation gratis og uforpligtende.

  • Gravide og ammende
  • Hjerte/kar sygedomme
  • Hæmofili
  • Sygdom under sårheling
  • Kroniske hudsygdomme

Har du svært ved at finde ud af hvilke produkter du skal vælge til din hud?

Det er vigtigt for mig at du som kunde hos SKON føler dig tryg i de valg du foretager dig, når du skal vælge produkter der passer til netop din hud.

Derfor har jeg sørget for at der er flere forskellige muligheder for at få hjælp, vejledning og svar på dine spørgsmål.

“Jeg vil glæde mig rigtig meget til at hjælpe dig”

VELKOMMEN TIL SKÖN

Når du handler hos os støtter du hver gang Børne Cancer Fonden & Kræftens Bekæmpelse, samt vi benytter udelukkende 100% genanvendeligt emballage.

Vi synes det er så vigtigt at give til andre - også selvom det måske koster lidt...