Skab glød - Skon By Dreier

DU KAN NU BETALE MED

Besøg også:

Trænger du til lidt mere glød? Så se med her.

ILIA har gjort det nemt for dig!

Det er hudplejebaseret makeup – hvilket jeg jo er helt tosset med. De indeholder aktive ingredienser, som samtidig er med til, at pleje og fugte din hud. Niacinamide blandt andet – som jo er med til, at mindske hudens porer er jo noget vi virkelig godt kan lide.
 
Derudover findes der også hyaluronsyre som er med til, at give en let plumping effekt og holder din hud fugtet og hydreret. Det er særdeles lækkert lige i den kolde tid, hvor vi har tendens til, at huden vil være ekstra tør.
 
Det er blandt andet nogle af de dejlige ingredienser der findes i produkterne. På vores hjemmeside kan du læse meget mere om produktet og hvad de hver i sær indeholder. Til sidst er det jo også vigtigt at tilføje at der er SPF 30 i. Her snakker jeg om serummet, som jeg benytter i videoen 👋🏼
 
Nedenstående produkter er brugt i videoen:

Har du svært ved at finde ud af hvilke produkter du skal vælge til din hud?

Det er vigtigt for mig at du som kunde hos SKON føler dig tryg i de valg du foretager dig, når du skal vælge produkter der passer til netop din hud.

Derfor har jeg sørget for at der er flere forskellige muligheder for at få hjælp, vejledning og svar på dine spørgsmål.

“Jeg vil glæde mig rigtig meget til at hjælpe dig”

VELKOMMEN TIL SKÖN

Når du handler hos os støtter du hver gang Børne Cancer Fonden & Kræftens Bekæmpelse, samt vi benytter udelukkende 100% genanvendeligt emballage.

Vi synes det er så vigtigt at give til andre - også selvom det måske koster lidt...