Cryo Rødlys - Skon By Dreier

DU KAN NU BETALE MED

Besøg også:

CryoVital Rødlys i Esbjerg

CryoVitalRed er en behandling, hvor hele kroppen eksponeres for professionelt rødt lys og nær-infrarødt lys. Behandlingen stimulerer cellerne, så iltoptagelse, blodcirkulationen og cellefornyelse forbedres

Skader, gigt og andre sygdomme
Forskning viser, at denne type rødlys forkorter restitutionstiden, virker smertestillende og har en gavnlig effekt på leddegigt og andre inflammationstilstande. Det har desuden positiv effekt på sygdomme i leveren, bugspytkirtlen, skjoldbruskkirtlen, Alzheimers og Parkinsons.

Hud, hår og vægt
CryoVitalRed bidrager til vægttab, øget collagen-produktion og reduceret appelsinhud. Det har også en gavnlig effekt på flere hudlidelser samt hårtab.

Hoved, sind og fertilitet
CryoVitalRed forbedrer de kognitive evner, søvn og indlæring, er gavnlig ved stress, depression og migræne. Men er også kendt for at forbedre fertiliteten og øge libidoen.

Rødlys kombineret med Cryo-behandling
Erfaringen viser, at rødlys er oplagt i kombination med behandlinger i Cryo-kammer (CryoVitalBody). Særligt for personer med gigt, generelle inflammationstilstande, arvæv & hudsygdomme som akne, eksem, psoriasis, ikke-helende sår, strækmærker og cellulite (appelsinhud) fordi, behandlingerne tilsammen betydeligt øger kroppens egen-produktion af collagen samt forbedrer cellefornyelsen i kroppens væv generelt.

Der er også gode forskningsresultater på, at rødlys booster serotonin i hjernen – og at det sammen med Cryo-terapi kan have en ekstra god effekt ved depression og mental træthed.

 

RART AT VIDE

Behandlingens varighed

Behandlingen varer 9 minutter
(plus et par minutter til omklædning/klargøring)

RART AT VIDE

En dybdegående forklaring på virkningen af rødlys

Rødt- og nærinfrarødt lys har en helt specifik bølgelængde, som styrker cellefornyelsen og er kendt som ATP-booster. Erfaringen viser, at lyset styrker cellernes mitokondrier, hvilket øger energiniveauet i cellerne, dette giver bl.a. hurtigere restitution efter sport og skader.
Erfaringen har vist, at lysbehandling med den type professionelt rødlys, CryoVitalRed, vi tilbyder hos CryoVital med frekvens 660nm for rødlys og 850nm for nærinfrarødlys ikke bare stimulerer cellerne, så iltoptagelsen forbedres, men også øger blodcirkulationen og forbedrer cellefornyelsen generelt i kroppen.

RART AT VIDE

Øget blodcirkulation og collagen

CryoVitalRed øger blodcirkulationen og stimulerer også hudcellerne til at danne collagen, dette giver en opstrammende effekt af huden. Rødlys stimulerer cellefornyelsen, inklusive fibroblast-cellerne, der producerer collagen og elasticitet. Disse fibre i bindevævet giver huden styrke, spændstighed, elasticitet og vævsfylde. Fornyelsen af disse celler vil derfor minimere fine linjer, rynker, genoprette solskader, forbedre ar og strækmærker.

Yderligere viser forsøg fra blandt andet Grindsted Sygehus, at rødlys forbedrer fertiliteten, mens andre studier peger på en øget libido.

Har du svært ved at finde ud af hvilke produkter du skal vælge til din hud?

Det er vigtigt for mig at du som kunde hos SKON føler dig tryg i de valg du foretager dig, når du skal vælge produkter der passer til netop din hud.

Derfor har jeg sørget for at der er flere forskellige muligheder for at få hjælp, vejledning og svar på dine spørgsmål.

“Jeg vil glæde mig rigtig meget til at hjælpe dig”

VELKOMMEN TIL SKÖN

Når du handler hos os støtter du hver gang Børne Cancer Fonden & Kræftens Bekæmpelse, samt vi benytter udelukkende 100% genanvendeligt emballage.

Vi synes det er så vigtigt at give til andre - også selvom det måske koster lidt...