Skønhedsklinik - Skon By Dreier

DU KAN NU BETALE MED

Besøg også:

Vi byder dig velkommen i vores gamle bunker, som har fået nyt liv som skønhedsklinik

I april 2021 startede vores rejse i Vester Vedsted. Vi startede den med at renovere en bunker fra 2. Verdenskrig.

 

Efter en lang og sej dans med kommunen kunne det endelig lade sig tillade. Humøret og gejsten var høj.

Vi kom hurtig i gang herefter. Dog ikke uden udfordringer undervejs. Måden hvorpå bunkeren er bygget op er ikke til sammenligning med noget andet min mand eller jeg har oplevet. Det skal siges han har set en del da han er entreprenør.

Men laves, det skulle den.

Jeg kunne mærke det helt nede i maven. Bunkeren samlede trådene. Ønsket om, at skulle gøre brug af kulturarv og miljøbeviste handlinger, samt det at kunne skille sig ud og kunne tilbyde kunderne den ro vi synes alle fortjener. Det var bare det helt rigtige, det kunne mærkes og stadigvæk den dag i dag. 

 

Bunkeren står rå og uberørt udenpå, mens den indeni har fået en overhaling. Alt dette får den til, at fremstå endnu smukkere udenpå, hvilket går så godt i spænd med vores tanker bag.

At få det bedste frem i dig, både udenpå men også indeni. Hvis man rykker på dit indre i en positiv retning har det en stor effekt på dit ydre.

 

Området hvor vi ligger placeret er naturligt og roligt. 1 km. Til vandet hvis du skulle have lyst til at opleve lidt at de skønne omgivelser efterfølgende. Ja faktisk har vi også nationalparken Vadehavet i baghaven, som også er en stor turistattraktion.

Vores bunker er bygget af danske soldater under 2. Verdenskrig og er blevet brugt som en krigsbunker dengang. Der har været en stor kanon i den, som havde til opgave at beskytte vest siden, naturligvis med mange andre også.

 

For mig giver bunkeren ro og tryghed. De meget tykke murer omfavner dig og beroliger dig.

Dertil har vi forsøgt vores bedste, at gøre miljøet hyggeligt og roligt.

Der er kaffebar og køleskab fyldt med kolde drikke til dig, som måtte have lyst til at slukke tørsten, før under eller efter din behandling.

Der ligger flere bunkere ved siden af vores. Faktisk er der en som bliver udlejet til overnatning igennem AirBnb.

Vi glæder os til at vise den frem.

Har du svært ved at finde ud af hvilke produkter du skal vælge til din hud?

Det er vigtigt for mig at du som kunde hos SKON føler dig tryg i de valg du foretager dig, når du skal vælge produkter der passer til netop din hud.

Derfor har jeg sørget for at der er flere forskellige muligheder for at få hjælp, vejledning og svar på dine spørgsmål.

“Jeg vil glæde mig rigtig meget til at hjælpe dig”

VELKOMMEN TIL SKÖN

Når du handler hos os støtter du hver gang Børne Cancer Fonden & Kræftens Bekæmpelse, samt vi benytter udelukkende 100% genanvendeligt emballage.

Vi synes det er så vigtigt at give til andre - også selvom det måske koster lidt...