Shape - Skon By Dreier

Shape

Fordi du har permanent makeup betyder dette ikke at du ikke skal holde dine bryn eller vippefortætning lidt ved lige. Af den årsag har vi lavet en kategori der kaldes shape. 
 
Om du har permanent makeup eller ej, egner denne kategori sig til dig som ønsker et velplejet og smukt resultat. 
 
Behandlingen egner sig også særligt til dig som har fået permanent makeup. Det er en god ting at holde det ved lige. På denne måde colourbooster du dit resultat. Du forlænger ”levetiden”. Sammentidlig giver denne kategori også særlig god mening, da der er forskel på hvordan hudens pigment arbejder i vinter og sommer, og du ønsker måske at rette din brynfarve i takt med hudens tone. 
 
Dertil har vi også tilvalgt en behandling der kaldes browlamination.
Læs mere om behandlingen HER.
RART AT VIDE

Ret, farve
og style af bryn

Få dine bryn farvet med holdbarhed i op til 6 uger, samt rettet din form til og stylet til sidst.

RART AT VIDE

Vippefarve

Fuldend dit look med en omgang farve af dine vipper. Denne behandling er et godt supplement til dig som har fået lavet vippefortætning. Den er med til at holde samt synliggøre din vippefortætning. Hvis ikke du har en vippefortætning er det også en behandling der vil være med til at give en tæthed samt give dig et mere friskt look.

Hvis du har spørgsmål, så er du til hver en tid meget velkommen til at sende os en mail hér eller ringe til klinikken i hverdagene mellem 8-16.

Så står vi klar til at hjælpe og guide dig.