147531373_178265674052137_2494752907053817111_n

Filler er hyaluronsyre i gelform, som har et højt indhold af vand. Hyaluronsyre findes i forvejen i bindevævet i kroppen. Fillers er syntetisk fremstillet hyaluronsyre men nedbrydes til vand og kuldioxid  på samme måde som det naturlige vi har i kroppen.

Filler anvendes til at give øget fylde. Det kan reducere små fine rynker, mørke rander under øjnene, give fylde i læberne og fremhæve konturer som eksempelvis næse, kindben og kæbelinje.

Holdbarheden af syntetisk filler varier fra mellem ½-1 år. Efter første behandlinger vil varigheden dog være kortere og vi anbefaler derfor at få genopfyldt efter 2-3 måneder.

 

Vi anvender højkvalitets filler fra Belotero og køber det via Noscomed, så vi er sikre på original kvalitet.

Belotero har, i modsætning til andre fillers, to ekstra krydslinkede processeser i udarbejdelsen af deres filler. Dette er med til at øge fillerens integration i huden og dermed opnås et fint og jævnt resultat, uden mulighed for at fjerne ansigtets naturlige konturer. Dette gør dermed Belotero til én af de mest naturlige former for fillers på markedet.

Beloteros ekstra process er en patenterede teknologi, som er registreret i hele verden. De er yderligere FDA-godkendt og CE-mærket. De fokuserer på kvalitet og naturlighed og er derfor det helt rigtige produkt at arbejde med, for os hos SKÖN by Dreier.

 

Behandlinger med ikke-permanente fillers gives ikke til

  • Gravide
  • Ammende
  • Personer under 18 år
  • Personer med aktive hudlidelser (skal være velbehandlet i mindst 14 dage inden behandlingen)

OBS.

Der SKAL foretages en forundersøgelse hos vores kosmetiske sygeplejerske mindst 2 dage før en eventuel behandling jf. styrelsen for patientsikkerhed.