Book tid - Skon By Dreier

Tidsbestilling og afbudspolitik

Tidsbestilling kan ske ved opkald på 20 22 22 82 mandag-torsdag mellem 08:00-16:00. Det er også muligt at bestille tider via vores online bookingsystem.

AFBUDSPOLITIK: Afbud inden for 24 timer, bliver du opkrævet 500,-  i udeblivelsesgebyr, herunder også ved sygdom. Såfremt at man møder op til sin behandling med følgende kontraindikationer, uden at have oplyst os via mailkorrespondance eller telefonisk konsultation, vil man blive opkrævet behandlingens fulde beløb, uagtet at behandlingen ikke kan gennemføres: ⁃ Gammel PMU (lavet i anden klinik) ⁃ I medicinsk behandling for akne, eller andre betændelsestilstande. ⁃ Gravid eller ammende. ⁃ Under 18 år. 

ØVRIGE BETINGELSER: Kunden er selv ansvarlig for, at overholde de anviste retningslinjer, som udleveres mundtligt og skriftligt ved behandlingen. Kunden er ligeledes selv ansvarlig for booking af tid til efterbehandlinger. Der ydes ingen tilbagebetaling for udførte behandlinger og et afbrudt behandlingsforløb er på eget ansvar. Vores arbejde kræver meget koncentration og ro, og det er en tillidssag imellem behandler og kunde, så vi vil blive glade, hvis I vil tænke over det hvis I medbringer andre til at assistere behandlingen. Skulle du stå på en venteliste, forbeholder vi os retten til at lave opslag via sociale medier, hvis akutte afbud skulle forekomme.

Hvis du har spørgsmål, så er du til hver en tid meget velkommen til at sende os en mail hér eller ringe til klinikken i hverdagene mellem 8-16.

Så står vi klar til at hjælpe og guide dig.

Velkommen til SKÖN

Vi beder dig bekræfte følgende:

  • At du er fyldt 18 år.
  • At du ikke er gravid eller ammende.
  • At du ikke tager blodfortyndende. medicin – ring på telefon 20 22 22 82 hvis du er.
  • At du ikke har gammelt PMU fra anden klinik – vi vil gerne have tilsendt billeder inden du booker en tid hos os, så vi kan vejlede dig bedst muligt. Dette skal ske via Instagram eller på telefon 20 22 22 82.
  • At du ikke er i medicinsk behandling for akne, eller andre betændelsestilstande. Hvis du booker en tid og har en af ovenstående symptomer, som gør at vi ikke kan udføre din behandling, skal det fulde beløb betales – samt forbeholder os retten til ikke at behandle dig.

OBS: Det er et krav at du læser vores afbudspolitik igennem, inden du booker tid.