Book tid esbjerg - Skon By Dreier

DU KAN NU BETALE MED

Besøg også:

Book tid i Esbjerg

BEMÆRK: Ønsker du at betale med VIABILL/afbetaling så skal du først foretage din booking her på siden og derefter sende en mail til os på kontakt@skonbydreier.dk, så sender vi dig et link.

Tidsbestilling kan ske ved opkald på 20 22 22 82 mandag-torsdag mellem 08:00-16:00. Det er også muligt at bestille tider via vores online bookingsystem.

AFBUDSPOLITIK: Afbud inden for 24 timer, bliver du opkrævet 500,-  i udeblivelsesgebyr, herunder også ved sygdom. Såfremt at man møder op til sin behandling med følgende kontraindikationer, uden at have oplyst os via mailkorrespondance eller telefonisk konsultation, vil man blive opkrævet behandlingens fulde beløb, uagtet at behandlingen ikke kan gennemføres: ⁃ Gammel PMU (lavet i anden klinik) ⁃ I medicinsk behandling for akne, eller andre betændelsestilstande. ⁃ Gravid eller ammende. ⁃ Under 18 år. 

ØVRIGE BETINGELSER: Kunden er selv ansvarlig for, at overholde de anviste retningslinjer, som udleveres mundtligt og skriftligt ved behandlingen. Kunden er ligeledes selv ansvarlig for booking af tid til efterbehandlinger. Der ydes ingen tilbagebetaling for udførte behandlinger og et afbrudt behandlingsforløb er på eget ansvar. Vores arbejde kræver meget koncentration og ro, og det er en tillidssag imellem behandler og kunde, så vi vil blive glade, hvis I vil tænke over det hvis I medbringer andre til at assistere behandlingen. Skulle du stå på en venteliste, forbeholder vi os retten til at lave opslag via sociale medier, hvis akutte afbud skulle forekomme.

Har du svært ved at finde ud af hvilke produkter du skal vælge til din hud?

Det er vigtigt for mig at du som kunde hos SKON føler dig tryg i de valg du foretager dig, når du skal vælge produkter der passer til netop din hud.

Derfor har jeg sørget for at der er flere forskellige muligheder for at få hjælp, vejledning og svar på dine spørgsmål.

“Jeg vil glæde mig rigtig meget til at hjælpe dig”

VELKOMMEN TIL SKÖN

Når du handler hos os støtter du hver gang Børne Cancer Fonden & Kræftens Bekæmpelse, samt vi benytter udelukkende 100% genanvendeligt emballage.

Vi synes det er så vigtigt at give til andre - også selvom det måske koster lidt...