Før, under & efter - Skon By Dreier

DU KAN NU BETALE MED

Besøg også:

Før, under & efter behandlinger med permanent makeup

Vi benytter udelukkende lovelige organiske og parabenefrie pigmenter til vores behandlinger.

Pigmenterne er skabt til, at arbejde med de nyeste teknikker og er de mest stabile farver på markedet indenfor permanent makeup. Alle farverne overholder den nye EU lovgivning 2021, som omhandler farvesikkerhed og ingen brug af AZO-farvestoffer. Vores pigmenter er fuldstændig sikre og har bestået alle CTL tests, og garantere derfor maksimal sikkerhed.

Holdbarheden er 1-2 år og herefter er det op til dig, om du ønsker en ny behandling eller om du vil lade pigmenteringen falme. Når man starter med permanent make-up, er det tiltænkt som en behandling man skal holde ved lige.  Vi anbefaler derfor altid, at din permanent make-up holdes ved lige, hver tolvte måned (afhængig af din hudtype og livsstil). Dette vil vi sætte dig ind i fra gang til anden. På den måde sikre vi at din permanent makeup forholder sig pæn på den langsigtet bane, men også at din hud er i de bedste hænder imens du er i vores kartotek.

PERMANENTMAKEUP

Før behandling

Først bestilles tid til den ønskede behandling, enten ONLINE eller via telefonnummer +45 20 22 22 82 .

Vi anbefaler, at du kommer 15 minutter inden behandlingen starter, så du kan få bedøvelsescreme på inden behandling samt finde dig godt til rette i rammerne.
Salven skal sidde på huden i ca. 15 min. Du bedes slutteligt om, at underskrive en samtykkeerklæring, som bekræfter din beslutning om en permanent makeup behandling.

PERMANENTMAKEUP

Under behandling

Når din hud er klar, starter vi indledningsvist med at blive enige om form og farve. Formen optegnes naturligvis inden arbejdet igangsættes, så du kan visualisere resultatet.

Du bliver sat nøje ind i processen hele vejen, så du selv føler at du er med i alt hvad der sker.
De skånsomme, organiske pigmenter indarbejdes herefter i hudens midterste lag. Permanent makeup er, som skrevet ikke det samme som almindelige tatoveringer. Udførslen gør derfor heller ikke ondt og kan på ingen måde sammenlignes med at blive tatoveret.

Skulle der alligevel være behov for korte pauser, er det selvfølgelig også tilladt.

Der vil løbende forklares hvad der bliver foretaget, så du kan følge med i hvad der sker og kan føle dig helt tryg.

PERMANENTMAKEUP

Efter behandling

Efter selve behandlingen afsættes tid til vejleding af aftercare. Du vejledes grundigt i, hvordan du beskytter huden bedst efter behandlingen. Det er vigtigt at give området ro. Lad derfor være med at røre behandlingsområdet, selvom det kan være fristende. Du får udleveret en salve, som du skal smøre på det behandlede område to gange dagligt i de syv første dage. Undgå derudover for meget sol, solarium, sauna og svømmehallen i mindst 14 dage.

Når du har fået lavet en behandling med permanent makeup hos SKÖN by Dreier, kan du uden problemer sætte dig bag rattet og køre hjem. Det er også muligt at tage tilbage på jobbet. Huden kan i nogen henseende hæve lidt, men ikke så voldsomt, at du behøver sygemelde sig.

Området heler i løbet af 7-10 dage. Den første måned efter behandlingen vil huden imidlertid stadig frastøde noget af farven, så det er først efter én måned, at det endelige resultat kan vurderes. Det er obligatorisk at få to omgange for at få et ordentligt resultat. Der skal imidlertid gå mindst 4 til 6 uger før anden behandling. Det vurderes løbende, om der skal ekstra behandlinger til, før resultatet er som ønsket. Prisen bliver billigere og billigere pr. efterbehandling. 2 behandlinger er dog oftest nok.

Grunden til at pigmentet frastødes særlig meget efter 1. behandling er huden altid vil arbejde imod fremmed legemer, i dette tilfælde pigmentet. Vi passer på din hud og resultatet fra første strøg. Vi går ikke på kompromis og sikre os at dit slutresultatet bliver nydeligt og naturtro. Ved at gå forsigtigt frem og se hvordan pigmentet arbejder med lige netop DIN hud, sikre vi os på den måde, at vi når det bedste resultat i sidste ende. 

PERMANENTMAKEUP

Yderligere informationer

Din hud kan godt blive ekstra følsom, efter du har fået udført permanent makeup. Det anbefales derfor, at du bruger solbeskyttelse med en høj faktor, når du solbader. Herved sikrer du også at huden ikke opheder ekstra pga. pigmenterne.
Dyrker du meget motion de første 5-14 dage efter behandlingen, kan det også påvirke holdbarheden af din permanente makeup. Almindelig moderat motion anbefales derfor i stedet.

Foruden det kan det også anbefales at du selv colorbooster dit resultat derhjemme så du kan holde dit resultat ved lige og pigmenteringen intakt. Dette kan vi vejlede dig om i klinikken.

Permanent eyeliner optegnes i vippekanten, uanset om der er naturlige vipper eller ej. På den måde skabes det flotteste udtryk i øjnene, og øjnenes form fremhæves på den mest naturlige måde, og skaber illusion af tæthed mellem vipperne, eller skjuler midlertidig mangel på vipper.

Har du svært ved at finde ud af hvilke produkter du skal vælge til din hud?

Det er vigtigt for mig at du som kunde hos SKON føler dig tryg i de valg du foretager dig, når du skal vælge produkter der passer til netop din hud.

Derfor har jeg sørget for at der er flere forskellige muligheder for at få hjælp, vejledning og svar på dine spørgsmål.

“Jeg vil glæde mig rigtig meget til at hjælpe dig”

VELKOMMEN TIL SKÖN

Når du handler hos os støtter du hver gang Børne Cancer Fonden & Kræftens Bekæmpelse, samt vi benytter udelukkende 100% genanvendeligt emballage.

Vi synes det er så vigtigt at give til andre - også selvom det måske koster lidt...