Om os

Book en tid


Om osIdealer, mål og vision

SKÖN by Dreier er en lille hyggelig klinik lokaliseret i Ribe.

Klinikken blev opstartet i 2018 af Michelle Dreier. Dengang var fokusset på at lave naturligt permanent makeup på hobbyplan ved siden af fuldtidsarbejde. Dog blev efterspørgslen på arbejdet ved med at stige og i 2019 begyndte hun at arbejde med permanent makeup på fuld tid.

i 2020 blev klinikken udvidet med en kosmetisk sygeplejerske og læge.

Klinikken og medarbejdernes mål er at skabe naturlige resultater under professionelle forhold. Vi kommer jævnligt på kurser indenfor vores arbejdsområder og har altid den nyeste teknik og viden indenfor alle de repræsentative behandlinger, vi udfører.

Tillid og tryghed er kerneværdier for os og det at skabe relationer til alle som kommer ind i klinikken er essentielt for en god oplevelse.

Medarbejdere

Michelle Dreier
Jeg er indehaver af SKÖN by Dreier og er uddannet permanent makeup artist.
Jeg er mor til to små dejlige piger og kone til pigernes far som også er selvstændig, dog i byggebranchen. Vi bor sammen til leje i Hviding, hvor min klinik også ligger i forlængelse med huset.

Jeg er ydmyg og taknemmelig over, at min hobby nu er blevet mit levebrød. Jeg har altid haft en meget stor passion for makeup og dets kræfter. Foruden den kosmetiske forvandling man kan skabe, er min vision også at opnå større berøringsflade ved folk, som har behov for min hjælp, grundet et sygdomsforløb, hvor hårene går tabt.

Jeg går 100% ind for naturlighed HVER gang jeg arbejder og siger hellere nej, hvis kundens ønske ikke er noget jeg kan stå inde for.

Jeg er en person med fødderne plantet solidt på Jorden. Du får min ærlige mening og loyalitet er for mig i hovedsædet.

Service er for mig ligeså vigtig som selve behandlingen. Du skal føle dig tryg og tilpas, når du er i mit selskab i klinikken – fra start til slut. Det er din krop, dit ansigt og derfor tager jeg mig altid tid til at gennemgå behandlingerne med dig.

En af de vigtigste ting for mig er at skabe et symmetrisk look. Det gælder ved alle behandlinger; om det er form af læber, bryn eller eyeliner, så skal det gøres grundigt og korrekt. Hver gang. Derfor benytter jeg mig også af opmålingsværktøjer, der sikrer den perfekte udformning til netop dit ansigt. Jeg opmåler efter ansigtets symmetrier. Det vil sige at du sagtens kan have set et pænt bryn på en anden – det er bare ikke sikkert at det er det, der vil passe dig. Men på den måde skaber det ro ved dig og mig, så vi får lavet noget som sidder hvor det skal sidde.

Camilla Ørberg
Jeg er kosmetisk sygeplejerske hos SKÖN by Dreier. Jeg er 27 år og fra Kolding.

Jeg blev uddannet sygeplejerske i januar 2020 og har haft min daglige gang på intensiv afdeling. Dog vidste jeg, at det var noget andet der tiltalte mig.

Så jeg tog springet og startede på de kosmetiske sygeplejekurser med fokus på filler og botox.

Jeg blev en del af SKÖN by Dreier´s team i september 2020.

I mit arbejde har jeg fokus på DIT ønske, men med naturlighed for øje.

Det er vigtigt for mig at forventningsafstemme med dig inden behandlingen, så du kan gå glad fra behandlingen med et godt resultat og jeg kan være tilfreds med mit arbejde.

Jeg er løbende igennem forskellige kurser indenfor de kosmetiske behandlinger, for at dygtiggøre mig og dermed kunne sikre en høj standard i behandlingerne.

Det er vigtigt for mig at opbygge en god relation til alle der kommer ind til mig, da det er vigtigt at føle sig godt tilpas og tryg når man skal have udført kosmetiske behandling. Og så er det essensen til et forhåbentlig langvarigt samarbejde med dig som klient.
 
Åbningstider


 
Mandag 09:00 - 15:30
Tirsdag 08:10 - 15:30
Onsdag 08:10 - 15:30
Torsdag 08:10 - 16:00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk