Pigmenter

Book en tid


Pigmenter
LaBina er organiske og parabenefrie pigmenter, som opfylder alle EU-krav og garanterer derfor maksimal sikkerhed. Holdbarheden er 1-2 år og herefter er det op til dig, om du ønsker en ny behandling eller om du vil lade pigmenteringen falme. Når man starter med permanent make-up, er det naturligvis pænest at holde det ved lige. Jeg anbefaler derfor, at din permanente make-up holdes ved lige hver tolvte måned (afhængig af din hudtype og livsstil)

• Hvert enkelt LaBina pigment er analyseret med gældende EU-lovgivning og standarder. Der følger et godkendt kvalitetscertifikat med på hvert enkelt pigment. Du kan downloade et eksempel her.

• Produkterne indeholder IKKE cadmium, chromat, kviksølv, selen, tellur, thallium, uran eller opløselige bariumforbindelser. Alle værdier for antimon, arsen, bariumsulfat, bly, chrom og zink, er under de anbefalede værdier i Det Europæiske Råds resolution ResAP (2008)??

• Alle råvarer analyseres af godkendte laboratorier mod mere end 60 forskellige parametre, før de anvendes første gang. De er også kontrolleret for overholdelse af lovkrav og anbefalinger.


Vi anvender EU-godkendte pigmenter fra LABINA (Tyskland), som er:

• Fri for sprit
• Fri for parabener
• Fri for tungmetaller, jernoxider og titanium dioxid

Det er organiske pigmenter, som er farverige pigmenter uden rødlige/blålige undertoner. De skaber ingen magnetisme under MR-scanning og kan let fjernes med laser (da de netop ikke indeholder jernoxider).

Du kan se mere på Labina.dk 
Åbningstider


 
Mandag 09:00 - 15:30
Tirsdag 08:10 - 15:30
Onsdag 08:10 - 15:30
Torsdag 08:10 - 16:00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk