Priser

Book en tid


PriserPermanent makeup: Eyeliner


Eyeliner 1. behandling (60 min.)
Forskellen på en vippefortætning og en eyeliner er at en vippefortætning blot vil være en mørk farve mellem vipperne som får dine vipper til at syne længere og mere fyldige fra en bund, hvor en eyeliner laves med et løft i enden også kaldet wing. Vippefortætning på nedereste kant er lavet som et tillæg og koster af den årsag 500 kr ekstra.
2700,-

Eyeliner 2. behandling (60 min.)
2. Behandling er obligatorisk for et godt resultat.
1100,-

Eyeliner 3. behandling (45 min.)
750,-

Eyeliner opfyldning 5-8 måneder (60 min.)
1450,-

Eyeliner opfyldning 8-15 måneder (60 min.)
1750,-

Eyeliner opfyldning +15 måneder (60 min.)
2000,-

Permanent makeup: Bryn


Nanobrows 1. Behandling af Julie Hein (150 min.)
Kære kunder Så har vi fået Julie med på teamet. Julie tilbyder nanobrows til 2300,- Du skal huske at du skal bestille til 2. Behandling af nanobrows for at opnå et færdigt resultat. 2. Behandling skal ligge 4-8 uger efter din 1. Behandling. I sjældne tilfælde tilbyder vi en 3. Behandling som skal ligge 4 uger efter din 2. Behandling. Dette er oftest ikke nødvendigt men afhænger af hvor meget din hud frastøder og modtager. Vi vil gerne vurdere efter din 2. Behandling så vi sikre os ikke at overgøre behandlingen. Nanobryn bliver lavet med maskine, som ligger en let skygge bag brynets hår. Eftersom vi udfører med maskine er det den mest skånsomme behandling og mest holdbare. Nanobryn bliver anbefalet til dig som har poret og fedtet hud. og kan benyttes til alle hudtyper. uanset hvor mange hår du selv har.
2500,-

Nanobrows 2. Behandling ved Julie Hein (120 min.)
Dette er din 2. Behandling og obligatorisk for et tilfredstillende resultat. Vi vil sammen finde ud af hvordan dine fremtidige behandlinger skal ligge så vi skåner din hud mest muligt. Ved en 2. Behandling retter vi til samt tilføjer yderligere detaljer.
1100,-

Nano brows 3. Behandling ved Julie Hein (60 min.)
Denne behandling bookes 4-6 uger efter 2. behandling. Men er kun i sjældne tilfælde nødvendig. (ved fx. olieret meget hud eller lign.) Nanobryn bliver lavet med maskine, som ligger en let skygge bag brynets hår. Nanobryn bliver anbefalet til dig som har poret og fedtet hud. og kan benyttes til alle hudtyper. uanset hvor mange hår du selv har.
750,-

Nano brows 1. Behandling ved Michelle Balsby (120 min.)
OBS. Husk at bestil din tid til 2. Behandling for at opnå et tilfredstillende resultat (obligatorisk). 2. Behandling skal ligge 4-8 uger efter din 1. Behandling. Denne metode kan benyttes af alle. Vi tager altid en snak inden vi starter, så du har en god ro i maven med det, som bliver gjort. Du vil inden behandlingen start sidde med bedøvelse, som gør at du kan mærke behandlingen minimalt. Der vil blive nøje opmålt med flere forskellige måleredskaber. Derefter vil du komme op og godkende det optegnede og så vil behandlingen kunne starte. Denne metode bliver udført med maskine. Farven ligger som en let skygge hele brynet over. Skyggen laves typisk med en ombre effekt som skaber en god ramme om øjnene og sammentidlig giver et rigtig godt løft. Vi snakker om valg af form og farve inden vi påbegynder behandlingen. Har du fået lavet permanent makeup et andet sted før, bedes du sende et billede af dine bryn, så vi kan vurdere om det er noget vi kan lave.
2700,-

Nano brows 2. behandling ved Michelle Balsby (90 min.)
Denne behandling skal bookes 4-8 uger efter din 1. Behandling. Denne behandling er obligatorisk nødvendig for et optimalt og tilfredsstillende resultat. Nanobryn bliver lavet med maskine, som ligger en let skygge bag brynets hår. Nanobryn bliver anbefalet til dig som har poret og fedtet hud. og kan benyttes til alle hudtyper. uanset hvor mange hår du selv har.
1100,-

Nano brows 3. behandling ved Michelle Balsby (60 min.)
Denne behandling bookes 4 uger efter 2. behandling. Men er kun i sjældne tilfælde nødvendig. (ved fx. olieret meget hud eller lign.) Nanobryn bliver lavet med maskine, som ligger en let skygge bag brynets hår. Nanobryn bliver anbefalet til dig som har poret og fedtet hud. og kan benyttes til alle hudtyper. uanset hvor mange hår du selv har.
750,-

Nano brows opfyldning 5-8 måneder (120 min.)
Nanobryn bliver lavet med maskine, som ligger en let skygge bag brynets hår. Nanobryn bliver anbefalet til dig som har poret og fedtet hud. og kan benyttes til alle hudtyper. uanset hvor mange hår du selv har.
1450,-

Nano brows opfyldning 8-15 måneder (120 min.)
Nanobryn bliver lavet med maskine, som ligger en let skygge bag brynets hår. Nanobryn bliver anbefalet til dig som har poret og fedtet hud. og kan benyttes til alle hudtyper. uanset hvor mange hår du selv har.
1750,-

Nano brows opfyldning 15+ måneder (120 min.)
Nanobryn bliver lavet med maskine, som ligger en let skygge bag brynets hår. Nanobryn bliver anbefalet til dig som har poret og fedtet hud. og kan benyttes til alle hudtyper. uanset hvor mange hår du selv har.
2000,-

Bryn 1. behandling ved Michelle Dreier (90 min.)
Når du booker til Din 1. Behandling skal du også booke til din 2. Behandling som er obligatorisk for at opnå et tilfredsstillende resultat. Der skal gå 4-8 uger imellem. 3D bryn er 3 dimensioner af hårstrå som bliver lagt ind i det optegnet og nøje opmålt bryn. Hybridbryn er en kombination af hårstrå og skygge, hvilket jeg vil anbefale til dem som fra naturens side har mere fylde et sted kontra andet samt dem som blot ønsker mere volume. Hybrid bryn er naturlivis også opmålt nøje. Fremgangsmetoden er den samme. Vælger man hybridbryn betaler man 500,- ekstra for en skyggenål. Har du fået lavet permanent makeup et andet sted før, bedes du sende et billede af dine bryn, så vi kan vurdere om det er noget vi kan lave.
2900,-

Bryn 2. behandling ved Michelle Dreier (60 min.)
Det er obligatorisk at din permanente makeup skal laves af min. to omgange.
1100,-

Bryn 3. behandling ved Michelle Dreier (45 min.)
3. Behandling er til dem som frastøder pigmentet kraftigt samt til dem som ønsker et helt perfekt resultat.
750,-

Microblading opfyldning 5-8 måneder ved Michelle Dreier (60 min.)
1450,-

Microblading opfyldning 8-15 måneder ved Michelle Dreier (60 min.)
1750,-

Microblading opfyldning fra 15 måneder ved Michelle Dreier (60 min.)
2000,-

Permanent makeup: Læber


Permanent læbefarve hos Camilla 1. behandling (150 min.)
2500,-

Permanent læbefarve 1. behandling (90 min.)
Jeg optegner nøje læbekanten og du får lov til at godkende. Her kan vi gå ind og korrigere eventuel asymmetrier, pigment osv.
2500,-

Permanent læbefarve 2. behandling (90 min.)
2. behandling er obligatorisk for et godt resultat
1100,-

Permanent læbefarve 3. behandling (45 min.)
550,-

Læber opfyldning efter 8-15 måneder (60 min.)
Skal du have en opfyldning af dine læber så skal du vælge denne behandling
1750,-

Læber opfyldning fra 15 måneder (60 min.)
2000,-

Shape


Vippefarve (15 min.)
Fuldend dit look med n omgang farve af dine vipper. Denne behandling er et godt supplement til dig som har fået lavet vippefortætning. Den er med til at holde samt synliggøre din vippefortætning. Hvis ikke du har en vippefortætning er det også en behandling der vil være med til at give en tæthed samt give dig et mere friskt look.
150,-

Ret, farve og style af bryn (15 min.)
Få dine bryn farvet med holdbarhed i op til 6 uger, samt rettet din form til og stylet til sidst.
200,-

Pakkeløsning (20 min.)
Få rettet din brynform til, samt farvet. Foruden det afsluttes behandling med at brynene bliver stylet. Dertil vil du også få farvet dine vipper, som fuldender looket og spar 50 kr. ved at tage denne samlet pakkeløsning.
300,-

Mesoterapi


Mesoterapi (Ansigt) (60 min.)
Mesoterapi er en yderst effektiv anti-age behandling. Du kan vælge at tilkøbe pure Peel for 250 kr. for opnå større effekt grundet cellefornyelsen der vil ske ved at tage pure Peel inden. Mesoterapi vil give dig: -Øget produktion af kollagen og elastin -Hydrering, toning og en generel revitalisering af huden -Afgiftning og beskyttelse mod frie radikaler -Udglatter hudtonen for pigmentpletter -Markant og hurtig reduktion af mimiske linjer -Reduktion af poser under øjnene Vi anbefaler et kurforløb på: 8-10 behandlinger (klienter med en aldersgruppe 50+) 6-8 behandlinger (klienter i aldersgruppe 40+) 4-6 behandlinger (klienter i aldersgruppe35+) 3-5 behandlinger (klienter i aldersgruppe 25+) Behandlingen udføres med 7-10 dages mellemrum afhængig af hvor følsom huden er. Herefter er det en behandling man vedligeholder hver 3-6. måned med en enkelt behandling. Trin 1: Meso pure peel rens Trin 2: Mesococktail arbejdes i hudens overflade med en skin-pen Trin 3: Meso antiage maske Trin 4: Påførelse af Meso lift and protect Hals og dekolte kan tilkøbes for 250,-
800,-

Mesoterapi (Ansigt og hals) (60 min.)
Mesoterapi er en yderst effektiv anti-age behandling. Du kan vælge at tilkøbe pure Peel for 450 kr. for opnå større effekt grundet cellefornyelsen der vil ske ved at tage pure Peel inden. Mesoterapi vil give dig: -Øget produktion af kollagen og elastin -Hydrering, toning og en generel revitalisering af huden -Afgiftning og beskyttelse mod frie radikaler -Udglatter hudtonen for pigmentpletter -Markant og hurtig reduktion af mimiske linjer -Reduktion af poser under øjnene Vi anbefaler et kurforløb på: 8-10 behandlinger (klienter med en aldersgruppe 50+) 6-8 behandlinger (klienter i aldersgruppe 40+) 4-6 behandlinger (klienter i aldersgruppe35+) 3-5 behandlinger (klienter i aldersgruppe 25+) Behandlingen udføres med 7-10 dages mellemrum afhængig af hvor følsom huden er. Herefter er det en behandling man vedligeholder hver 3-6. måned med en enkelt behandling. Trin 1: Meso pure peel rens Trin 2: Mesococktail arbejdes i hudens overflade med en skin-pen Trin 3: Meso antiage maske Trin 4: Påførelse af Meso lift and protect
1000,-

Mesoterapi (kurforløb) 4 gange (60 min.)
Her kan du købe 4 behandlinger for 3000,- og derved spare du 200,-
3000,-

Mesoterapi(Ansigt+hals+dekolte) (60 min.)
Mesoterapi er en yderst effektiv anti-age behandling. Du kan vælge at tilkøbe pure Peel for 450 kr. for opnå større effekt grundet cellefornyelsen der vil ske ved at tage pure Peel inden. Mesoterapi vil give dig: -Øget produktion af kollagen og elastin -Hydrering, toning og en generel revitalisering af huden -Afgiftning og beskyttelse mod frie radikaler -Udglatter hudtonen for pigmentpletter -Markant og hurtig reduktion af mimiske linjer -Reduktion af poser under øjnene Vi anbefaler et kurforløb på: 8-10 behandlinger (klienter med en aldersgruppe 50+) 6-8 behandlinger (klienter i aldersgruppe 40+) 4-6 behandlinger (klienter i aldersgruppe35+) 3-5 behandlinger (klienter i aldersgruppe 25+) Behandlingen udføres med 7-10 dages mellemrum afhængig af hvor følsom huden er. Herefter er det en behandling man vedligeholder hver 3-6. måned med en enkelt behandling. Trin 1: Meso pure peel rens Trin 2: Mesococktail arbejdes i hudens overflade med en skin-pen Trin 3: Meso antiage maske Trin 4: Påførelse af Meso lift and protect
1250,-

Mesoterapi (kurforløb) 6 gange (60 min.)
Her kan du vælge at købe 6 gange og det skal betales 1 gang du kommer. Du skal derfor booker alle 6 behandlinger inden din 1. behandling skal foretages. Der skal gå 7-14 dage imellem hver behandling.
4100,-

Permanent foundation (Ansigt og hals) (60 min.)
Denne behandling udføres med en skin-pen microneedling. Behandligen er non-invasiv og udføres på ansigtets overflade og hals. (Man kan tilkøbe dekolte for 250,-). Den giver ansigtet en jævn hudtone, kamuflerer hudens ujævnheder, minimere porer, ar, poser og mørke rander under øjnene, fregner, små linjer og kan udjævne rødme og pigmentpletter(melasma) samt har det en meget stærk antiage effekt grinet det høje indhold af vitaminer C,E og kollagen. Produkterne er Dermalogisk testet, EU certificeret og fremstillet i Europa. Aktive Ingredienser er blandt andet. -Vitamin C -Vitamin E -Hydroliseret Kollagen -Hyaluronsyre -Verbascum Thapsus extract Behandlingen skal man minimum have 4-6 gange af med 7-10 dages mellemrum. Behandlingerne er bestemt af hudtype samt problemområder.
1000,-

Permanent foundation (Ansigt, hals og dekolte) (60 min.)
Denne behandling udføres med en skin-pen microneedling. Behandligen er non-invasiv og udføres på ansigtets overflade og hals. (Man kan tilkøbe dekolte for 250,-). Den giver ansigtet en jævn hudtone, kamuflerer hudens ujævnheder, minimere porer, ar, poser og mørke rander under øjnene, fregner, små linjer og kan udjævne rødme og pigmentpletter(melasma) samt har det en meget stærk antiage effekt grinet det høje indhold af vitaminer C,E og kollagen. Produkterne er Dermalogisk testet, EU certificeret og fremstillet i Europa. Aktive Ingredienser er blandt andet. -Vitamin C -Vitamin E -Hydroliseret Kollagen -Hyaluronsyre -Verbascum Thapsus extract Behandlingen skal man minimum have 4-6 gange af med 7-10 dages mellemrum. Behandlingerne er bestemt af hudtype samt problemområder.
1250,-

Permanent makeup: Vippefortætning


Vippefortætning 1. Behandling (75 min.)
Forskellen på en vippefortætning og en eyeliner er at en vippefortætning blot vil være en mørk farve mellem vipperne som får dine vipper til at syne længere og mere fyldige fra en bund, hvor en eyeliner laves med et løft i enden. Vippefortætning på nedereste kant er lavet som et tillæg og koster af den årsag 500 kr ekstra.
2150,-

Vippefortætning 2. Behandling (60 min.)
2. behandling er obligatorisk for et godt resultatat.
950,-

Vippefortætning 3. Behandling (45 min.)
750,-

Vippefortætning opfyldning 5-8 mdr. (60 min.)
1000,-

Vippefortætning opfyldning fra 8-15 måneder (60 min.)
1500,-

Vippefortætning opfyldning fra 15 måneder (60 min.)
2000,-

Kosmetiske behandlinger


Skinbooster 1 ml. (30 min.)
Bruges i ansigt, hals eller decolté. Denne behandling giver en dyb hydrering indefra og dermed forynges hudens udseende samtidig med at hudens elasticitet og struktur forbedres. Det anbefales at lave som kurforløb med 3-4 behandling med et interval på 3-4 uger, for at give det bedste og mest holdbare resultat.
1500,-

Skinbooster 2 ml. (30 min.)
Bruges i ansigt/hals eller hals/decolté. Denne behandling giver en dyb hydrering indefra og dermed forynges hudens udseende samtidig med at hudens elasticitet og struktur forbedres. Det anbefales at lave som kurforløb med 3-4 behandling med et interval på 3-4 uger, for at give det bedste og mest holdbare resultat.
2500,-

Skinbooster kurforløb 3 x 1 ml. (30 min.)
3 x skinbooster behandlinger med 1 ml. Anbefales at få med 3-4 ugers mellemrum.
3500,-

Fire & Ice ansigtsbehandling (60 min.)
Fire and Ice-behandlingen også kendt som ”The Red Carpet Treatment” har fået sit navn fra Hollywood, hvor behandlingen bruges af diverse stjerner inden turen på den røde løber. Fire & Ice-behandlingen er kendt for at give huden en lækker glød og ensartethed, som egner sig godt til begivenheder, hvor man vil vise sig selv fra sin bedste side. Resultatet ses nemlig med det samme! Fire & Ice behandlingen er en intensiv, klinisk ansigtsbehandling, som genopfrisker hudens overflade samt tilfører nærende ingredienser i dybden. Opnå følgende: - Forbedring af uren hud/akne - Reducering af fine linjer og små rynker - En mere ensartet og glat overflade af huden - Genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud - Hjælper på hyperpigmentering og solskadet hud - Reducering og minimering af åbne porer - Fremmelse af cellefornyelsen Fire & Ice-behandlingen består af fire trin. Den påbegyndes med afrensning af huden med Cleansing Complex fra iS Clinical, hvorefter den første maske, INTENSIVE RESURFACING MASQUE, påføres. Denne maske er ”Fire” delen af behandlingen – her eksfolieres huden med sukkerrør-ekstrakt, citronsyre, æbleekstrakt, retinol (vitamin A), niacinamid (vitamin B3), kanelbarkekstrakt og potente antioxidanter. Masken sidder i ca. 5, hvor du vil kunne mærke masken arbejder. Efter Fire-masken påvøres ”Ice”-masken, REJUVENATING MASQUE, som er en lindrende, fugtgivende og antioxidantrig maske med indhold af sodium hyaluronat, aloe-vera, grøn te-ekstrakt, lakridsrodsekstrakt, vindruekerneekstrakt og rosmarinekstrakt. Denne maske virker kølende og afslappende for huden. Fire & Ice-ansigtsbehandlingen er yderst effektiv og luksuriøs ansigtsbehandling Overfladen af huden vil efter behandlingen føles blød & glat. Det er dog helt normalt og forventeligt, at du kan opleve en let rødme i huden de første par timer efter. Vi anbefaler, at du anvender en solcreme med en høj solfaktor i 2-3 uger efter din behandling.
500,-

Lille pakketilbud (45 min.)
1 ml. filler og 1 lille område botox Kræver forundersøgelse til begge
2500,-

Stort pakketilbud (30 min.)
1 ml. filler og 1 stort område botox Kræver forundersøgelse til begge
3000,-

Forundersøgelse til filler (15 min.)
Denne forundersøgelse er nødvendig før at vi kan foretage en behandling med brug af ikke-permanente fillers. Dette foretages ved Camilla. Tid til behandling aftales ved forundersøgelsen.

Opløsning af filler (30 min.)
500,-

Filler behandling 0,5 ml. (45 min.)
Kan KUN bookes hvis du har været til forundersøgelse i klinikken mindst 48 timer inden
1400,-

Filler behandling 1 ml. (45 min.)
Kan KUN bookes hvis du har været til forundersøgelse i klinikken mindst 48 timer inden.
2200,-

Filler behandling 2 ml. (45 min.)
Kan KUN bookes hvis du har været til forundersøgelse i klinikken.
4200,-

Stor facesculpting (45 min.)
3 ml. filler fordeles i kæbelinje, hage og kindben
5800,-

Opfølgning 14 dage (30 min.)
14 dages opfølgning efter botox og/eller filler behandling hvis der ønskes tilretning.

Botox lille område (30 min.)
Små områder: bunny lines, hage, lille brynløft, mundvige, gummy smile
650,-

Botox 1 stort område (30 min.)
Kan KUN bookes hvis man har været til forundersøgelse hos vores læge mindst 48 timer inden
1000,-

Botox 2 store områder (30 min.)
kan KUN bookes hvis man har været til forundersøgelse hos vores læge mindst 48 timer inden
2400,-

Botox 3 store områder (30 min.)
Store områder er: pande, glabella (mellem bryn), kragetæer, tyggemuskel
3200,-
 
Åbningstider


 
Mandag 09:00 - 15:30
Tirsdag 08:10 - 15:30
Onsdag 08:10 - 15:30
Torsdag 08:10 - 16:00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk